Τεύχος Οκτωβρίου της εφημερίδας Αντίλογος Χολαργού

Κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (17/10), το νέο τεύχος (Οκτωβρίου) της τοπικής εφημερίδας «Αντίλογος Χολαργού».

 

Πρώτο θέμα στο νέο φύλλο είναι η διαφαινόμενη υλοποίηση της προεκλογικής εξαγγελίας του δημάρχου Παπάγου - Χολαργού, Βασίλη Ξύδη, αναφορικά με το χρονίζον θέμα της κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας (πρώην πλατεία Ιωάννου Μεταξά). Ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα είναι εννέα ορόφων και θα εξυπηρετεί, σε πρώτη φάση, 108 αυτοκίνητα, με τη χρήση αναβατορίου. Το κόστος υπολογίζεται στο 1.640.000 ευρώ, ενώ στον ίδιο χώρο μπορεί να κατασκευαστεί και δεύτερος σταθμός, με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές.

Στη σελ. 5 της νέας έκδοσης φιλοξενείται το νέο κείμενο των «Χολαργιώτικων Σκέψεων», της στήλης που υπογράφει κάθε μήνα ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Μανώλης Χάλκος.

Στη σελ. 3 περιέχεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ από την πρόσφατη συνδιάσκεψη της παράταξης των «Ενεργών Δημοτών Παπάγου - Χολαργού», κατά την οποία ο επικεφαλής και πρώην δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου, ανακοίνωσε την κάθοδό του και στις επόμενες δημοτικές εκλογές (2014).

Στις υπόλοιπες σελίδες η αρθρογραφία συνεχίζεται με κείμενα από τους Θανάση Αυγουρόπουλο (αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού), Στάθη Καραμπάση (πρώην δημοτικός σύμβουλος Χολαργού), Άννα Παπαναστασίου (πρώην δημοτική σύμβουλος Χολαργού), Χάρη Κουτσοκώστα (απόστρατος ανώτατος αξιωματικός ενόπλων δυνάμεων) και Εύη Φώτου (εκπαιδευτικός - θεολόγος).

Ο καιρός

Διαφήμιση