ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας»

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έγιναν το Σάββατο 29 Μαρτίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ηλία Αποστολόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας».

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Αποστολόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο και ζητώντας συγγνώμη από όλους όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα του εκλογικού κέντρου, αφού πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο έξω από τα γραφεία του συνδυασμού, στην Λεωφόρο Περικλέους 41, στο Χολαργό.

«Η καρδιά της δικής μας εκστρατείας θα χτυπά στο δρόμο, στους δημόσιους χώρους, στους χώρους εργασίας, στα πάρκα, τις πλατείες, σε κάθε γωνιά της πόλης μας. Η προσπάθειά μας είναι εξωστρεφής, έχει ως επίκεντρο τους συμπολίτες μας και έτσι θα συνεχίσει να είναι και μετά τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών «για να αλλάξουμε εποχή, να αλλάξουμε ταχύτητα! Όταν μιλάμε για νέες ιδέες και νέα εποχή, το εννοούμε».

O κ. Αποστολόπουλος απεύθυνε πρόταση συνεργασίας και σε άλλες δυνάμεις. «Δεν κλείνουμε το ψηφοδέλτιο μας. Το κρατάμε ανοιχτό για όλους τους συμπολίτες μας που έχουμε κοινές απόψεις και μοιραζόμαστε κοινούς στόχους».

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ίδιος ούτε κανένας από το συνδυασμό του δεν θα μπει σε λογική στείρων αντιπαραθέσεων. «Τις ρήξεις, τις συγκρούσεις, τον τσαμπουκά, θα τα δείξουμε στην επίλυση των προβλημάτων. Το δυναμισμό θα τον διοχετεύσουμε εκεί, όχι σε βάρος των αντιπάλων μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Βασίλειος Ξύδης, ο επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Δήμου μας, υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού καθώς και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Τύπου

Ο καιρός

Διαφήμιση