ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας, παρουσίαση υποψηφίων, προγραμματικές θέσεις

Εντυπωσιακή σε προσέλευση ήταν η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου την περασμένη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο κ. Αποστολόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του Συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας» καθώς και την πρώτη ομάδα Δημοτικών Συμβούλων. Στην ομιλία του ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και κάλεσε όλους να συνταχθούν στην προσπάθεια που ξεκίνησε.

Ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι, χάρη στη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Χολαργού και του Παπάγου, ο Δήμος σήμερα είναι από τους ομορφότερους Δήμους της Αττικής και έκανε αναφορά στο έργο παλαιότερων Δημάρχων, μεταξύ των οποίων, του πρώην Δημάρχου Χολαργού κ. Σκούρτη (που ήταν παρών στην εκδήλωση), του πρώην Δημάρχου Χολαργού κ. Νικολάου και του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ξύδη.

 «Δεν είμαστε εδώ για να γκρινιάξουμε, να μηδενίσουμε, να κάνουμε εμπόριο ελπίδας. Ζούμε σε έναν καλό Δήμο και ο στόχος μας είναι να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία, τόσο στα δημοτικά πράγματα όσο και στην επαγγελματική του πορεία και κατέληξε: «Σήμερα νοιώθω έτοιμος και δυνατός να κάνω ένα βήμα μπροστά. Να μπω στην πρώτη γραμμή του αγώνα και γι αυτό ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας». Και σας ζητώ να είστε μαζί μας σε αυτό τον ωραίο, έντιμο και ειλικρινή αγώνα. Να χτίσουμε σε  όσα θετικά έγιναν και να δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο κ. Αποστολόπουλος ανέπτυξε επίσης τις προτεραιότητες του για την πόλη. Μίλησε για αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ανασχεδιασμό της υπηρεσίας καθαριότητας βάσει μελέτης, ενίσχυση των δομών κοινωνικήςστήριξης (κάρτα Δημότη, δημοτικό Γραφείο Εύρεσης Εργασίας, γραμμή τηλε-ειδοποίησης), μελέτη Οργάνωσης Κυκλοφορίας και Στάθμευσης και χωροθέτηση δημοτικών χώρων στάθμευσης. Τέλος, αναφέρθηκε στη δημιουργία της Ειδικής Υπηρεσίας Υμηττού με στόχο την προάσπιση και προστασία του βουνού καθώς και τη δημιουργία στέγης αδέσποτων με στόχο την ενθάρρυνση της ζωοφιλίας.

Ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα τεθεί σε διαβούλευση. «Η κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας μας, αυτό που αποτελεί τη φιλοσοφία και τον κορμό πάνω στον οποίο χτίζεται ο συνδυασμός μας είναι η λέξη συνεργασία. Είναι η υπέρβαση των παλιών διαχωριστικών γραμμών. Των πολιτικών, των ηλικιακών, αλλά και των τοπικών. Δεν μπορούμε να είμαστε από τη μία οι Παπαγιώτες, από την άλλη οι Χολαργιώτες σαν να είμαστε ελληνική ταινία του ‘50. Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να αντιμετωπίσουμε κάθε γωνιά του Δήμου μας με την ίδια φροντίδα και προσοχή».

Στη συνέχεια ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι θα κάνει καθαρό προεκλογικό αγώνα, χωρίς επιθέσεις και ύβρεις. «Ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε κανέναν σε παιχνίδια πόλωσης και σε προσωπικές αντιπαραθέσεις».

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Αποστολόπουλος κάλεσε στο βήμα τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του και έκλεισε λέγοντας: «Δεν κλείνουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο μας. Αντιθέτως, σήμερα το ανοίγουμε. Και θα παραμείνει ανοικτό για όλους τους συμπολίτες μας  που θα θελήσουν να συνταχθούν σε αυτή την προσπάθεια! Ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατά!»

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πατέρα Ιωάννη Καλογερόπουλο, τον επίτιμο Δήμαρχο Χολαργού Χαράλαμπο Σκούρτη, τον τέως Δήμαρχο Χαλανδρίου και Περιφερειακό Σύμβουλο Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς Παναγιώτη Κανελλόπουλο, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Κουκή, τις Αντιδημάρχους Άννα-Μαρία Τσικρικώνη-Φλώρου και Αικατερίνη Φασούλη, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Αναστάσιο Γκόνη, τον τέως Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ευστάθιο Ροντογιάννη, τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέα Ντριβαλά, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Χρήστο Τσίτουρα, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Νίκο Κουρέτα, τους Δημοτικούς Συμβούλους νυν και πρώην Αθανάσιο Αυγουρόπουλο, Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, Ειρήνη Βεντουζά, Μαρία Δημητριάδου, Παναγιώτη Ίσκο, Κώστα Τσοχαλή, Ελένη Ευαγγελοπούλου, Βικτωρία Νικάκη, Κυριάκο Λινάκη, Γιάννη Ροκόφυλο, Ζαφείρη Δεμέστιχα, Κωνσταντίνα Καλλιοντζή, Ιωάννη Παπαλαμπρίδη,  Στάθη Καραμπάση, Ιωάννη Σκουτέρη, Σοφία Μάγκου, Παναγιώτη Παγώνη, Μιχάλη Αγγελάκη, Λάμπρο Κομίνη, Νόρα Κατσικερού, Κώστα Παπαδογεωργόπουλο, Ναπολέοντα Γαρτσώνη και Γαμβρινό Σταυράγγελο, τον τέως Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού Νίκο Γανώση, τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Δημήτρη Κατσαρό και Γιώργο Μπολέτη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Τζίνα Αρβανίτη-Φραγκή, τον Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχαήλ Μπόγρη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Γιώργο Συλλούρη, τον Γραμματέα της Ένωσης Γονέων Θανάση Βαλυράκη, τα μέλη του Συμβουλίου των Δημοτικών Κοινοτήτων Μιμή Ρουφογάλη, Ηλία Μωραγιάννη, Γεώργιο Τσουροπλή και Χριστίνα Καπουσίζη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γωγώ Παγώνη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τα μέλη των Πολιτιστικών και λοιπών φορέων, την Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Παπάγου-Χολαργού «Ψηλορείτης» Γεωργία Πολυτάκη, τον Πρόεδρο της Πνευματικής Εστίας Παπάγου Αννίβα Σιατερλή, την Πρόεδρο της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου, Ειρήνη Ζήκα-Κατσιέρη, τον Πρόεδρο Λακώνων Θεόδωρο Γκλεζάκο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παπάγου Άγγελο Αστρεινίδη, τον Πρόεδρο του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού Κυριάκο Γεωργιάδη, τον Καλλιτεχνικό Επιμελητή του Πολεμικού Μουσείου και καταξιωμένο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη, τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Χρήστο Πετράκη, Ματίνα Ζούλια, Κίμωνα Πολλάτο, Βαλίνα Βλάση και Λήδα Γκαζά.

Τέλος θερμές ευχαριστίες προς τον εκπρόσωπο της εφημερίδας Παπάγου Πολιτεία και τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, κ.κ. Κώστα Δεληγιάννη, Μάκη Βραχιολίδη και Χάρη Κουγιουμτζόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

Ο καιρός

Διαφήμιση