ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού - Παπάγου

Χολαργός, 23 Ιανουαρίου 2014

Τη Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου στα γραφεία του.

Η Συνέλευση ανέδειξε ομόφωνα τον Περικλή Ζήκα, ως επικεφαλής του συνδυασμού του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Επίσης, αποφάσισε τη λειτουργία τεσσάρων νέων ομάδων εργασίας, εκτός των τριών που ήδη λειτουργούν, όπως και τη συνέχιση της διερεύνησης για συνεργασία με τη δημοτική κίνηση της Κοινωνίας Δημοτών καθώς και με  άλλες συλλογικότητες και πολίτες.

Καλούμε κάθε πολίτη και κάθε συλλογικότητα που αντιτίθεται στις μνημονιακές πολιτικές καθώς και στις αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις του “Καλλικράτη”, που καταστρέφουν τη ζωή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να συστρατευτούν μαζί μας στον αγώνα για ανάσχεση αυτών των πολιτικών, για ανατροπή του τοπικού δημοτικού κατεστημένου, για έναν Δήμο με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του, για τη συμμετοχή των δημοτών στη λειτουργία του, για ριζικές αλλαγές στην πόλη μας.            

Η Συντονιστική Επιτροπή:

Περικλής Ζήκας, Σία Κανελλοπούλου, Νίκος Καρούσος, Δήμητρα Κούτση, Δημήτρης Μπάκας, Μίλτος Μυλωνάς, Δημήτρης Πλειώνης, Νόρμα Ρισμάουι, Λόλα Σκαλτσά, Χρυσούλα Τσουκαλά, Γιάννης Χαρίτος.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δικτυακόςτόπος: http://www.dipoxo.gr/

Ο καιρός

Διαφήμιση