Δημιουργία αναγνωριστικής εικόνας ( λογότυπο ) του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Χολαργός 15 Οκτωβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Δημιουργία αναγνωριστικής εικόνας ( λογότυπο ) του  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ &  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Το Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. με την υπ΄ αριθμ. 117/2-10-2013 Ομόφωνη Απόφασή του,  προχώρησε στην έγκριση αναγνωριστικής εικόνας ( λογότυπο ) του Νομικού Προσώπου

Η επιτροπή αξιολόγησης των λογότυπων συνέκλινε στην σχεδιάστρια-δημιουργό κυρία Κατερίνα Γκούμα, επιλέγοντας την κατάθεση του σχεδίου της  για την προβολή του Νομικού μας Προσώπου.

Tο λογότυπο του :

«Δημοτικός  Οργανισμός  Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού»,

συμβολίζει τον άνθρωπο και όπως εμπεριστατωμένα μας ανέλυσε η δημιουργός του,

« Ο μεγάλος εξωτερικός κύκλος με τις υπηρεσίες μας, συμβολίζει την συλλογική μας προσπάθεια. Ο μικρός κύκλος στο κέντρο, συμβολίζει τον έναν έκαστο από τους δημότες μας - πάντα στο κέντρο ο άνθρωπος,  Τα "φύλλα" (σχήματα με έντονες καμπύλες) εκατέρωθεν του μικρού κύκλου σεμικρό και μεγάλο μέγεθος, συμβολίζουν την φροντίδα και την προστασία που πρέπουν στους συνδημότες μας κάθε ηλικίας. Η επιλογή των χρωμάτων έγινε, τόσο με βάση τα χρώματα που έχει το υπάρχον λογότυπο του Δήμου μας, όσο και με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων, υποδηλώνει το υγιές πλαίσιο μέσα από το οποίο θα προσφέρονται οι υπηρεσίες του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α..»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.του  Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π..Α.

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ο καιρός

Διαφήμιση