Άσκηση ενωτικής πολιτικής για τα αθλητικά σωματεία

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
& ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

(ΔΟΠΑΠ)

 

 

 

 

Παπάγου, 8/1/2012

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-6 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

15669 ΠΑΠΑΓΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΤΗΛ:

2106543879 (Εσωτ. 2)

FAX:

2106561042

 

Προς:

Δημότες και κατοίκους Παπάγου-Χολαργού

 

Κοιν:

Τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη σύσκεψη της Ομάδας Εργασίας παραγόντων του αθλητισμού της πόλης μας πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιανουαρίου υπό την Προεδρία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Βασιλείου Ξύδη.

Η Ομάδα Εργασίας, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου μετά τα επεισόδια κατά τον αγώνα μεταξύ ΚΟΧ και ΑΣΠ, έχει ως στόχο την άσκηση ενωτικής πολιτικής, η οποία με αφετηρία τον αθλητισμό, θα συμβάλει στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Μεταξύ των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων, του ΔΟΠΑΠ και του Δήμου αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος, με άξονα την ενεργοποίηση όλων ώστε οι σκοποί του « Καλλικράτη » να επιτευχθούν και ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να καταστεί ισχυρότερος και περισσότερο αυτάρκης σε όλους τους τομείς, περιλαμβανομένου και του αθλητισμού.

Το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση των σκοπών αυτών θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΔΟΠΑΠ, η οποία θα ενημερώνει όλους του δημότες. Η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ανέλαβε τη πρωτοβουλία να ενημερώνει όλους τους Δημότες μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού για τις αθλητικές δράσεις στην πόλη μας και για την δραστηριότητα των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας. Ήδη από το τέλος του 2011 άνοιξε link της ιστοσελίδας του ΔΟΠΑΠ προς τον ΓΑΣΧ και τον ΑΣΠ και, πολύ σύντομα, θα γίνει διεύρυνσή του προς όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου.

Η επόμενη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας, με διευρυμένη σύνθεση, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιανουαρίου.

Ο καιρός

Διαφήμιση